Een tattoo is vaak iets heel persoonlijks. Een tattoo symboliseert een stukje van je leven: een verdrietige of vrolijke gebeurtenis. Het is daarom belangrijk dat het ontwerp precies zo wordt zoals jij het wilt hebben.

Het is bij ons mogelijk om een tattoo geheel voor jou te laten ontwerpen. Neem voorbeelden mee voor het te maken ontwerp wat je in je hoofd hebt  (foto’s, afbeeldingen, etc.). Aan de hand van jouw informatie kunnen wij voor jou een passend ontwerp maken. Het ontwerp kan (bijna) nooit ter plekke gerealiseerd worden, omdat er vaak tijd nodig is om een goed ontwerp te maken.

Mocht je zelf al een tattoo ontwerp hebben? Neem deze dan mee, aan de hand hiervan kunnen wij een passend ontwerp voor je maken.

Wij hebben in de tattoo shop veel voorbeelden van tatoeages, het is mogelijk om daar een ontwerp uit te kiezen, echter je kunt ook een ontwerp van internet of uit een boek of een tijdschrift meenemen. Wij proberen om er altijd een eigen draai aan te geven, zodat jouw ontwerp unieker wordt.

Heb je interesse in persoonlijk tattoo ontwerp, neem een foto, je idee of een eigen ontwerp mee naar onze tattoo shop aan De Dellen 16K in Surhuisterveen. Wij zullen dan de mogelijkheden met jou doornemen.